Ресторанти Wasabi-Sushi, европейска кухня, кетъринг, спец. събития, сватба


Ресторант Уасаби-Суши, европейска кухня, кетъринг и организиране, специални събития и сватби

Get Adobe Flash player

Ресторанти Wasabi са с богато меню от японски специалитети, в което освен нигири суши може да намерите още сашими, няколко вида футо, хосо, гункан и ура маки, както и удобни сет менюта на много добра цена.

Ако имате проблеми с този сайт, (не виждате нищо или не всичко което очаквате ), този проблем е поради това че Вашата версия на Flash player е стара. Може да свалите безплатно последната версия от тук.


Ако при всичките азиатски чудеса все пак предпочитате класическата кухня, в Wasabi сме добре подготвени и с ястия от европейската и интернационалната кухня.
Приятната атмосфера и безупречното обслужване ще ви предразположат да задоволите сетивата си, опитвайки от старателно селектираното меню, което съчетава най-доброто от европейската кухня и традиционното японско суши.
В заведенията има удобен бар, където можете да пийнете нещо, ако храната не е основната причина да ни посетите. Освен задължителното саке, разбира се, в Wasabi има и впечатляваща листа от вина.

Ресторантът Wasabi Lounge се слави с изключително подходяща обстановка за провеждане на сватби. Организирането на сватба в Уасаби е възможно от тук, като направите Вашето задание за оферта (он лайн). Направете Вашето запитване за оферта относно провеждането на Вашето сватбено тържество към ресторант Wasabi Lounge. Ние Ви гарантираме безусловна коректност и бързина при изпълнение на офертата за Вашата Сватба. Нека този ден да бъде внимателно планиран и взаимно обмислен до последния детайл за остане един от най-щастливите и незабравими дни за Вас!

Wasabi Lounge
Address: 15A, Kosta Lulchev Str.,
Sofia 1113
Phone: (+35) 92 973 30 51
Opened: 11am - 11.30pm

Wasabi Garden (former Kabuki Lounge)
Address: 35A Alexander von Humboldt Str., Sofia
Phone: (+35) 92 973 34 34, 0889 83 34 34
Opened: 11am - 11.30pm

Catering
e-mail: office@delicatering.bg
www.delicatering.bgSUSHI не е просто храна, а изкуство.
SUSHI е нискокалорична и здравословна храна.


Уважаеми гости,
Удоволствие за нас е да ви представим традиционната японска наслада Sushi.
Преди стотици години азиатците са съхранявали прясната риба в пластове
ориз с цел дълготрайност. Вкусовите качества след тази процедура били все
по убедителни. Така за първи път през 18. век един търговец на риба, на име
Yohei Hanaya, сервира хапки от подправен ориз с парче прясна риба.
Този вариант влиза в кулинарния свят под името Nigiri Sushi.


Запознаването..началото тръгва от ориз и сурова риба. Тази традиция води към...Насладата...е изкуството да усетиш екзотичния вкус и...Очакването...е постоянното завръщане към новата безкрайна наслада!


Ресторантът разполага с богата колекция вина от различни региони на България, Италия, Франция и Новия свят, поднесени грижовно с подходящите за тях италиански и френски сирена, месни и морски деликатеси.

Отличната организация на вашето събитие е гарантирана и от това че мениджмънта
на ресторанти - Wasabi се осъществява от една от водещите фирми за кетъринг обслужване
Deli Catering.

Салона е много уютен и в същото време достатъчно просторен, за да е удобен за организиране на различни мероприятия, корпоративни и семейни тържества.
Планировка на салона

Всяка сутрин от 7.00 часа предлагаме Континентална и Английска закуска,  а на обяд готвени ястия от българската кухня под формата на Обедно Меню.
Разбира се всеки наш гост може да избира и А ла Карт.


Разполага с  80 места и предлага разнообразна европейска кухня и подбрано Sushi меню. Винената листа е специално подбрана от  водещи български сомелиери.

Работно време от 7.00 до 24.00 часа без почивен ден. Ресторант с усет към добрата кухня и грижливо подбраните вина.

Това ни дава възможност да ви предложим цялостна организация на събитието, разнообразно коктейлно меню,  възможност за различна тематична аранжировка и декор в салона.

Вашето парти е израз на професионализъм, стил, успех и просперитет. Там Вие се появявате в целия си блясък и утвърждавате Вашия имидж. Тогава сте в обектива на пресата и пред погледа на обществеността.
Покажете стил и уникалност с DELI Catering!
Ние ще го направим за Вас!

Вярваме, , че успехът се крие в отношението към детайла и правилното му позициониране. Ето защо се стремим да ви предложим само онова, което най- пълно ще задоволи очакванията ви за качество и престиж.

Ние използваме само продукти с най-високо качество и предимно от местни доставчици и производители. Всяко едно от ястията, които сервираме  е прясно приготвено от нашия кухненски екип.